Fordítás - szövegfordító, webfordítás 
Ingyenes szótárprogram, fordítóprogram [ Ingyenes szótárprogram, fordítóprogram ]
Szótár 3 - A beszélő szótár
Szerző PrintCom Studio
Szerző e-mail címe printcom@fw.hu
Szerző weboldala http://printcom.uw.hu/
Leírás

Fontos! A szótárprogram NEM ingyenes, hanem "postcard-ware" besorolású, ami azt jelenti, hogy amig nem küldesz egy képeslapot a fejlesző gyerekének (Hortobágyi Viktor (10 éves); Anett (8 éves); Zsanett (8 éves), 5673 Kamut, Dózsa Gy. u. 18.) addig jogosulatlanul használod!!!!

Szótárprogram leírása: Ez egy kítünő angol-magyar és magyar- angol szótár, amiben 187.000 szó és kifejezéspár találhato meg. A program képes a találatokat kimondani, sőt egy beviteli mezőbe tetszőleges szöveget is bemásolhatsz és azt is felolvastathatod vele.
A szótárprogram beszédes verziójához szükség lehet ennek a csomagnak a letöltésére és a benne található 3 darab exe fájl telepítésére.
A szótár első indításakor készíti el az index fájlokat, aminek köszönhetően a szótárazás közben semmit sem kell várnunk a találatokra és rögtön mutatja az eredményt. Ez több percet is igénybe vehet.

Kép nincs kép
Fájlméret 17,17 MB
Dátum 2008 augusztus 09 szombat - 05:22:08
LAN_dl_77 5401
Letöltés
Értékelés
Nincs értékelve 
Nem működő letöltés jelzése
<< Előző [Eszperantó-magyar és magyar-eszperantó szótárprogram] Vissza a listához  
A szövegfordító, weblapfordító alkalmazásokkal, szótárakkal foglalkozó oldal készítőjének itt küldhet levelet. | Adatvédelmi nyilatkozat | Médiaajánlat